Език: BG
Валута: BGN
  • BGN
Добре дошли в нашия магазин! |

Количка

0 артикула

Категории с падащо меню

Новини

Възможност за бизнес и сътрудничество в гр. Лом | Business and cooperation opportunity in the town of Lom

Дата: 01 Фев 2019

Предлагам свободни ресурси за бизнес сътрудничество в гр. Лом - търговски обект, склад, ИТ сервиз, квалифициран персонал и 1 декар дворно място в централната част на града.

***

Free resources for business cooperation in Lom - a commercial site, warehouse, IT service, qualified personnel and a 1-acre yard in the central part of town.

ОТП ФОРУМ ЛОМ - сервизна приемна за ИТ техника (гаранционен и извънгаранционен сервиз)

Дата: 30 Яну 2019

Сервизна приемна за настолни и преносими компютри (лаптопи), принтери, таблети, телефони, монитори и ИТ техника:
 
Сервизни специалисти - притежават разностранен професионален опит в инсталацията, поддръжката и ремонта на компютърна и офис техника. Те са сертифицирани в съответствие с квалификационните програми на производителите, като покриват техните високи изисквания и стандарти.
 
Материална база и резервни части - съвременна материална база, транспортни средства, инструменти и апаратура за извършване на качествена диагностика и ремонт. Поддържат се значителни наличности от резервни части, които се доставят директно от производителя.
 
Гаранционен и извънгаранционен сервиз - гаранционно и извънгаранционно обслужване на цялата гама компютърна и офис техника, независимо дали е закупена от нас или от друг доставчик.
 
Допълнителна гаранция - удължава периода на гаранционно сервизно обслужване и разширява нивото на сервизни услуги, които клиентите получават със стандартната гаранция. Повишава ефективността на инвестициите, направени в ИТ инфраструктура.
 
Абонамент - удобна за клиентите форма на сервизна поддръжка в дългосрочен план, с предварително договорени изисквания за време на реакция, време и място на ремонт, предоставяне на оборотна техника, извършване на профилактика, софтуерна поддръжка, работа в извънработно време и др.
 
Мрежи и инсталации - специализирани услуги, включващи комплексни инфраструктурни решения, отговарящи на най-високите световни стандарти за качество и надеждност.
 
Разширяване и модернизиране на информационни системи - услуги за интегриране, осигуряване на хардуерна или софтуерна съвместимост, повишаване ефективността и бързодействието, внедряване на нови средства и методи за комуникация.
 
Професионални консултации - за ефективно използване на компютърна техника и софтуер, избор на компютърни продукти, разширяване и обновяване на информационни системи, архивиране и защита на информацията, решаване на технически проблеми и др.
 
Доставка и инсталация - доставка на място, инсталация и въвеждащо обучение за работа със закупената техника и софтуер и др.
 
ОТП ФОРУМ ЛОМ притежава богат и разностранен опит в сервизното обслужване на компютърна техника и информационни системи на български организации, малки и средни предприятия и частни лица. Всеки ден нашите специалисти решават разнообразни проблеми и спестяват време и пари на клиентите ни. 

ОТП ФОРУМ ЛОМ - регионален представител на МИКРОИНВЕСТ

Дата: 28 Яну 2019

ОТП ФОРУМ ЛОМ - регионален представител на МИКРОИНВЕСТ

 

Софтуерните решения на Microinvest успешно автоматизират всички дейности, свързани със следенето и контрола на стоки, валути, операции и документи. Те са създадени, за да предложат модерно решение за оптимизация на бизнес дейността и повишаване ефективността на управленските процеси в съвременната фирма.

 
Счетоводните продукти Microinvest Делта Pro и Microinvest  ТРЗ и ЛС Pro са подходящи за работа в счетоводни къщи, одиторски кантори, финансови, застрахователни и консултантски компании, както и за всеки клиент, който се нуждае от счетоводна система и система за цялостна обработка и контрол на данните за персонала на фирмата.
 
Компанията е специализирана в изграждането и поддържането на цялостни POS системи, внедрявани в складове, магазини, супермаркети, ресторанти, бирарии, пицарии, кафета, барове, дискотеки, както и в обекти от развлекателния бизнес и в търговията с хранителни и нехранителни стоки. За да отговори на нуждите на своите клиенти, Microinvest разполага с висококвалифицирани програмисти, инженери, проектанти и сервизни специалисти, които проектират, разработват, изграждат и поддържат системи на високотехнологично ниво.
 
От 2005 година в портфолиото на компанията намират място и специализирани софтуерни системи за управление  на малки и средни предприятия (ERP Mago.NET), както и система за управление на взаимоотношенията с клиенти, партньори и доставчици (SugarCRM).

Сертифициран сервиз и дистрибутор на касови апарати, фискални системи и принтери "ТРЕМОЛ"

Дата: 26 Яну 2019

Чисти сметки за успешен бизнес!

Сертифициран сервиз и официален дистрибутор на касови апарати, фискални системи и принтери "ТРЕМОЛ"

За пълна информация: (0971) 6 51 51, (0878) 881 419 или в обектите на представителството

Прехвърляне (дигитализиране, конвертиране) на видеокасети за цифров носител

Дата: 24 Яну 2019

Прехвърляне (дигитализиране) на семейни и фирмени видео записи от видеокасети за цифров носител.

ОТП ФОРУМ ЛОМ - регионална приемна за печатни РЕКЛАМИ
 

Дата: 22 Яну 2019

ОТП ФОРУМ ЛОМ - регионална приемна за печатни РЕКЛАМИ
 
Сувенирна реклама, щампи, текстил, лазерно гравиране, ситопечат, външна реклама, печатна реклама, корпоративна реклама:
 
USB флашпамети и външни батерии, PVC карти, етикети за бутилка, табелки, спортни купи, плакети, статуетки, пластики, спортни медали, ленти и розетки, пластмасови и метални химикали, комплекти, часовници, ключодържатели, ЕКО продукти, сувенири, луксозни подаръци, медальони за кучета, фирмени печати, фактури, щампи, фланелки, шапки и много други.
 

Дворно място (1 декар) под наем в централната част на гр. Лом

Дата: 20 Яну 2019

Отдава се под наем дворно място (1 декар) в централната част на гр. Лом. 
Адрес: 3600 Лом, ул. Славянска №64 (зад бившия офис на "Титан-Север")
За контакти: (0878) 999 654 или на място

НЕКОРЕКТНИ КЛИЕНТИ

Дата: 01 Яну 2019

1) Некоректен клиент ПАТРИЦИЯ ООД с адрес 1333 София, ул. Княз Борис I №177, ЕИК: 121230532, ДДС №: BG121230532 и М.О.Л. Петър Грозданов Онлайн поръчка с фактура, изпратена същият ден до офис на Еконт. Отказва дори да отиде до офиса - вече не му трябвала стоката...
2) Некоректен клиент АННА ДИДОВА с адрес Пловдив, кв. Мараша. Онлайн поръчка, изпратена същият ден до офис на Еконт, не се явява и е неоткриваема на посочения телефон за връзка.
3) Некоректен клиент ВЛАДИМИР ГЪРКОВ с адрес Пловдив, център. Онлайн поръчка, изпратена същият ден до офис на Еконт, не отива да я освободи, въпреки уговорките по телефона. Поне още пет онлайн доставчици ощетява същата седмица! 
4) Некоректен клиент ДАЯНА СТАТЕВА с адрес Монтана, жк Пъстрина. Онлайн поръчка, изпратена същият ден до офис на Еконт, отказва я по телефона при обаждане от куриера. Щета: 14.60 лв.
5) Некоректен клиент ЛАЗАР ИВАНОВ с адрес София, жк Сухата река. Онлайн поръчка, изпратена същият ден до офис на Еконт, отказва я по телефона при обаждане от куриера. Щета: 8.82 лв.
6) Некоректен клиент ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ с адрес Добрич, Георги Кирков. Поръчка по телефон, изпратена същият ден до офис на Еконт. При обаждане от куриера или от нас отрича да е правил поръчка. Щета: 9.86 лв.
7) Некоректен клиент ТАСИ ВАСЕВ с адрес София, кв. Люлин-5. Онлайн поръчка, изпратена същият ден до офис на Еконт, не се явява и е неоткриваем на посочения телефон за връзка.
8) Некоректен клиент ПАВЛИН СТАМОВ с адрес Казанлък, кв. Васил Левски, бл.7. Онлайн поръчка, изпратена същият ден до офис на Еконт. Отрича да е правил такава поръчка. Щета: 5.16 лв
9) Некоректен клиент ПЕТЪР ИЛИЕВ с адрес Русе, ул. Никола Вапцаров №17.

НЕКОРЕКТНИ ДОСТАВЧИЦИ

Дата: 01 Яну 2019

1) Некоректен доставчик ПРОДЖЕТИ ЕООД с адрес 9000 Варна, ул. Цани Гинчев №16, ет. 2, ап. 4, ЕИК: 148010877 и М.О.Л. Георги Огнев Георгиев
- доставка на 22" LCD монитор с потрошена матрица - обвиниха Еконт и с това случаят приключи за тях
- доставка на два таблета с неработещи микрофончета - решиха, че ние сме ги пробили през дупчиците и прекратиха комуникацията с нас.
«1» Страница 1 от 1